Aron sai koostöös Mercedesega hooaja plaani paika, põhjaladumine toimub praegu kõrbeliivas

Karl Mihkel Eller
Copy
Paul Aron.
Paul Aron. Foto: Tairo Lutter

Mercedese F1 meeskonna noorsõitjate hingekirja kuuluv eestlane Paul Aron osaleb sel talvel esmakordselt Aasia F3-sarjas, kus viie nädala jooksul toimub viis etappi. Lühike sari on proloog täispikale hooajale, mis on nüüd koostöös Mercedesega paika saanud, kuid jõuab avalikkuse ette mõne aja pärast.

Aasia F3-sarja avaetapp Abu Dhabis Yas Marina ringrajal ei läinud Aronil ootuste päraselt. Avasõidu ta katkestas, teises sai 15. koha ja viimasel tõusis seitsmendaks. Samas avaldas Aron lootust, et vormel saadakse järgmisteks etappideks paremaks ning nii avaneb tal võimalus heidelda ka poodiumikohtade pärast.

Aron polnud varem kevad-talvel toimuvates võistlussarjades osalenud, kuid kuna tänavu tekkis selleks hea võimalus, siis otsustas ta selles kümne küünega kinni haarata. «Pakkumine oli hea. Sisuliselt on tegemist Prema tiimiga, insenerid ja mehaanikud on mulle varasemast juba tuttavad. Plaan on sellest ajast siin maksimum välja võtta, kuid pigem on see ka hea ettevalmistus põhihooajaks. Siis on Mercedese ja kõigi teiste pilgud suunatud mulle ja vaadatakse, kuidas ma hakkama saan,» rääkis Aron.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles