Väravavahile näidati MM-valikmängus kaks korda punast kaarti, kuid ta ei pidanud väljakult lahkuma

Postimees Sport
Copy
Brasiilia väravavaht Alisson (vasakul) sai kohtunikult mitu korda punase kaardi.
Brasiilia väravavaht Alisson (vasakul) sai kohtunikult mitu korda punase kaardi. Foto: RODRIGO BUENDIA/POOL/Scanpix

Läinud ööl toimunud jalgpalli MM-valikmängus näidati Brasiilia väravavahile Alissonile kaks korda punast kaarti, kuid mehe õnneks asus VAR tema poolele ning ta sai kohtumise lõpuni mängida.

Brasiilia ja Ecuadori MM-valikmäng läks tuliseks juba 15. minutil, kui jõhkra vea tegi Ecuadori väravavaht Alexander Dominguez, kes lõi vastasel kaela veriseks ning nii sai ta Kolumbia kohtunikult Wilmar Roldanilt punase kaardi. 20. minutil sai teise kollase kaardi brasiillane Emerson Royal ning ta oli sunnitud platsilt lahkuma.

25. minutil toimus sarnane olukord Brasiilia värava all ning punane kaart välkus Alussoni suunas. Siis sekkus mängu aga VAR, mis muutis punase kaardi kollaseks. Alisson oleks äärepealt platsilt pidanud lahkuma üleminutitel, kuid ka siis asus VAR tema poolele ja ta sai mängu lõpuni mängida.

«See oli ilmselt esimene kord jalgpallis, kui midagi sellist on juhtunud,» kommenteeris Alisson pärast mängu ja lisas, et oli VARi otsuste üle õnnelik.

Kohtumine jäi lõpus 1:1 viiki. Brasiilia on Lõuna-Ameerikas pääsu MM-finaalturniirile taganud, samuti ka Argentina. Ecuador on sellele samuti lähedal, nad on turniiritabelis kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles