Rikaste hädad: Ronaldo elukaaslane eksis uhkes villas alatasa ära

Postimees Sport
Copy
Georgina Rodriguez ja Cristiano Ronaldo.
Georgina Rodriguez ja Cristiano Ronaldo. Foto: JON NAZCA

Tippjalgpalluri naise elu pole sugugi niisama meelakkumine, nagu tuleb välja Cristiano Ronaldo elukaaslase Georgina Rodriguezest tehtud uuest dokumentaalseriaalist «I am Georgina». 

27. jaanuaril linastunud avaosas tunnistas 2016. aastal Ronaldoga tutvunud Rodriguez, et tal läks kõvasti aega, et portugallase kuus miljonit eurot maksnud Madridi villas orienteerumine selgeks saada. 

«Kui ma esimest korda Cristiano juurde läksin, siis ma lihtsalt eksisin ära. Ma tahtsin minna kööki, et endale vett võtta, kuid mul polnud aimugi, kus ma ühtäkki olin,» tunnistas ta. 

«Vahel võttis mul ainuüksi elutuppa tagasi jõudmine aega pool tundi, sest ma lihtsalt ei teadnud õiget teed. See oli lihtsalt nii suur. Olen lapsest peale harjunud väikeste korteritega, kuid ühtäkki oli kõik nii suur,» jätkas Rodriguez ning lisas, et lõplikult sai ta suure villaga sina peale nii pool aastat hiljem.

Samamoodi tuli enne Ronaldoga tutvumist Gucci poes teenindajana töötanud Rodriguezel harjuda uhkete autode. «Mäletan, kuidas Ronaldo tuli mulle kord oma Bugattiga järele. Töökaaslastele ei mahtunud see pähe. Ma tulin tööle bussiga, aga lahkusin Bugattiga.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles