JÄRELVAADATAV ⟩ Jõesaar aitas koduklubi Kotsari ja Hamburgi vastu võidule

Postimees Sport
Copy
Maik-Kalev Kotsar (palliga).
Maik-Kalev Kotsar (palliga). Foto: Andreas Hannig via www.imago-images.de/Scanpix

Korvpalli Saksamaa meistrivõistlustel läks Maik-Kalev Kotsari leivaisa Hamburg Towers vastamisi Janari Jõesaare koduklubi medi bayreuthiga. Võõrsil mänginud Hamburg tunnistas vastaste 90:71 paremust.

Saksamaa meistrivõistluste mängud on nähtavad vaid Postimehe digitellijatele. Kui sul tellimust pole, saad seda teha SIIN. Kotsari ja Towersi mängude edasise ajakavaga on võimalik tutvuda SIIN.

Hamburg läks tänasele kohtumisele vastu mitme põhimeheta ning kui avaveerandil see liiga teravalt silma ei paistnud, siis mängu jätkudes tekkisid rünnakul väga suured probleemid. Nõnda saigi pärast 18:14 võidetud bayreuth enda mängu peale surudes pikemale pausile minna 15-punktilises eduseseisus.

Teise poolaja alguses suutis Hamburg paari minutiga vahe kuuele silmale mängida, ent rohkemaks suutelised poldud. Nõnda saadigi tabelisse 71:90 kaotus.

Võitjate edukaimana tõi Sacar Anim 20 silma, teda toetas Martynas Sajus 19 punkti ja 10 lauapalliga. Hamburgi ei päästnud ka üleplatsimehena 24 punkti toonud Jaylon Brown.

Ka eestlaste võrduses jäi peale bayreuthi mees Jõesaar, kelle kontosse märgiti 10 punkti. Visketabavusega hädas olnud Kotsari arvele jäi täna 4 punkti ja 6 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles