JÄRELVAADATAV ⟩ Poolajal Bayerni vastu suurelt juhtinud Kotsar ja Hamburg kaotasid Euroliiga klubile

Postimees Sport
Copy
Maik Kalev Kotsar (keskel).
Maik Kalev Kotsar (keskel). Foto: Andreas Hannig via www.imago-images.de/Scanpix

Korvpalli Saksamaa meistrivõistlustel kaotas Maik-Kalev Kotsari leivaisa Hamburg Towers Euroliigas mängivale Müncheni Bayernile 75:86 (16:13, 30:15, 14:30, 15:28). Postimees näitas mängu otseülekandes ja eestikeelse kommentaariga.

Saksamaa meistrivõistluste mängud on nähtavad vaid Postimehe digitellijatele. Kui sul tellimust pole, saad seda teha SIIN. Kotsari ja Towersi mängude edasise ajakavaga on võimalik tutvuda SIIN.

Kotsar teenis 23 minutit mänguaega, viskas selle ajaga kaheksa punkti, noppis seitse lauapalli ja andis kaks resultatiivset söötu. Hamburgi parim oli Caleb Homesley, kes viskas 27 punkti. Vastaste kõige resultatiivsemaks mängijaks kerkis Augustine Rubit, kelle arvele kogunes 16 punkti.

Bayern teenis hooaja 17. võidu ja jätkab tabeliliidrina. Hamburg sai 11 võidu kõrvale 10. kaotuse ja on 22 punktiga kümnes. Sama palju punkte on veel kahel klubil ning võitlus koha eest kaheksa parema seas on jätkuvalt põnev. Hamburgi järgmine mäng on juba laupäeval kodusallis Oldenburgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles