Kalev/Cramo vastane ei saanud Tallinnas maanduda ja suundus viimases hädas Peterburi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kalev/Cramo ja Lokomotiv-Kubani vaheline kohtumine 2020. aasta märtsis.
Kalev/Cramo ja Lokomotiv-Kubani vaheline kohtumine 2020. aasta märtsis. Foto: Raul Mee

Valitsev Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo kohtub VTB Ühisliiga raames homme Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga. Seda aga ainult juhul, kui külalised ka päriselt Tallinnasse kohale jõuavad.

Nimelt pidanuks Lokomotiv-Kubani mehed juba täna õhtul Tallinnasse saabuma, kuid tormituulte tõttu neid vedanud lennuk siia ei jõudnudki. Krasnodarist teele asunud raudlind tegi Paide kohal mitu tiiru, kuniks lõpuks suuna Peterburi lennujaama võttis. 

Krasnodarist Tallinna teel olnud lennuk.
Krasnodarist Tallinna teel olnud lennuk. Foto: flightradar24.com

Portaalis Flightradar24 on näha, et esialgu kell 17 Tallinnas maanduma pidanud lennuk jõudis Peterburi lennujaama kell 19.07. Homme hommikul kella 11 paiku stardib sama lennuk sealt uuesti Tallinna poole, et korvpallurid ikkagi kenasti Eestisse toimetada. 

Kalev/Cramo ja Lokomotiv-Kubani kohtumise avavile peaks kõlama homme kell 17. Tänavu meeskonnad veel omavahel kohtunud pole.

Eelmisel hooajal mindi korvpalliparketil vastamisi vaid korra, kui Venemaa klubi lahkus Tallinnast 105:94 võiduga. Krasnodaris toimuma pidanud avamängule Kalev koroonaviiruse tõttu ei jõudnud ja sai 0:20 tehnilise kaotuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles