Evans laulis ülemusele hosiannat: ta on kõige kirglikum rallimees, keda ma tean

Postimees Sport
Copy
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: Toyota/McKlein/Toyota Gazoo Racing / McKlein

Toyota rallitiim korraldas sel nädalal Kesk-Soomes testisõite, millest võtsid osa järgmisel kuul Rootsi MM-etapil osalevad Kalle Rovanperä, Esapekka Lappi ja Elfyn Evans. Just waleslane vihjas ühes intervjuus, et Toyota tiimipealik Jari-Matti Latvala on kõige kirglikum rallimees, keda ta teab.

Evans on Toyotas kolmandat hooaega ning kahel esimesel aastal tuli ta Sébastien Ogier järel MM-punktiarvestuses teiseks. Ka on waleslasele ajajooksul saanud tuttavaks Jyväskylä lähedal asuvad testikatsed, kus Soomes baseeruv meeskond Rally1-autosid testida saab.

«Olen oma aega siin meeskonnas nautinud. Naudin iga päeva, mis ma saan Soomes veeta,» ütles Evans portaalile rallit.fi, kuid pärast seda sõnavõttu sai temalt kiita ka tiimipealik Latvala.

«Jari-Matti on kõige kirglikum rallimees, keda ma tean. Ta on terve oma elu hinganud rallirütmis. Nende aastatega on tema entusiasm ainult kasvanud. Temasugune kirglik mees tiimis on kuldaväärt ja surub meid edasi pingutama,» rääkis Evans.

Kuigi Evans on kahel aastal järjest Ogier’ järel MM-sarjas tulnud teiseks ning prantslane sel aastal täishooaega ei sõida, siis on paljude pilgud suunatud just temale, kui järgmisel tiitlivõitjale. «Tipptasemel sõites on alati pinge pea. Hooaja algus polnud parim, kuid tuleb meeles pidada, et see oli alles esimene võistlus,» lisas Evans, kes Monte Carlos punktikohale ei mahtunud, kuid teenis neli silma punktikatselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles