Ilves jäi Seefeldi minituuri seitsmenda kohaga rahule: ootused on väga kõrgele aetud, ent tuleb kahe jalaga maa peal olla

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Lisa Leutner/Scanpix

Eesti kahevõistleja Kristjan Ilves lõpetas Pekingi olümpiamängude peaprooviks olnud Seefeldi minituuri seitsmenda kohaga. Kuigi kõik ei läinud plaanipäraselt, siis nukrutsema olümpiasportlane ei jäänud ja vaatab lootusrikkalt järgmiste võistluste suunas.

Seefeldis olid terve nädalavahetuse väga heitlikud olud ning seetõttu ei saanudki pühapäeval enam hüppevõistlust keeruliste tuuleolude tõttu pidada. See tähendas, et võistluspäev koosnes ainult suusadistantsist. Seejuures sõideti hooaja pikim distants, milleks oli 12,5 km.

Arvestades, et eile tekkisid Ilvesel suusarajal meeletud krambid, siis läks ta rajale väikeste kõhklustega. «Ma võin küll öelda, et taastusin suures plaanis eilsest ära, ent jalad polnud veel värsked. Hingamise ja mootori poolest suudaksin justkui rohkem pingutada, aga keha ei ole selleks praegu valmis. Ka täna oli hetki, kus tekkisid väiksed krambid,» lausus Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles