GALERII Venemaa tippklubi vastu variante omanud Kalev/Cramo kaotas otsustava veerandi 7:30

Postimees Sport
Copy

BC Kalev/Cramo kaotas VTB Ühisliigas Kalevi spordihallis 66:86 (17:22, 24:15, 18:19, 7:30) Venemaa tippklubile Krasnodari Lokomotiv-Kubanile. Veel enne viimast veerandaega kolme punktiga juhtinud Kalev lagunes otsustaval perioodil täielikult.

Kalev/Cramo read olid koroonaviiruse tõttu hõrenenud ning kohtumisele mindi vastu kümne mehega, kaptenikohuseid täitis Tanel Kurbas. Läbi lumetormi täna päeval Tallinnasse jõudnud Lokomotivi meestel oli mängu sisse elamisega raskusi. Avapoolaeg kuulus võõrustajatele 41:37 ja kõik tundus liikuvat õiges suunas.

Kolmas veerand küll napilt kaotati, kuid edu enne viimasele perioodile vastu minemist oli kolm punkti. Siis tabas Tallinna klubi aga kangestumine, vastastel lubati teha 17:0 vahespurt ning sellest enam ei toibutudki. Lõpuks tuli tunnistada vastase 20-punktilise paremust.

Kalevi parimana viskas 18 punkti Donovan Jackson, 14 punkti jäi Kregor Hermeti arvele. Eestlane noppis ka üheksa lauapalli, ameeriklane Jackson andis ka viis resultatiivset söötu. Errick McCollum viskas Lokomotivi kasuks 17 punkti, Alexandr Šerbenev lisas 15 silma.

Kalevil on mängitud 11 kohtumist ning saadud on vaid kolm võitu, tänane kaotus oli neile hooajal kaheksas. 7. veebruaril võõrustatakse Euroopa tippu kuuluvat Peterburi Zeniti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles