Lekkisid kauni jalgpallikohtuniku alastipildid (2)

Postimees Sport
Copy
Diana Di Meo.
Diana Di Meo. Foto: @dianadimeo_/Instagram

22-aastane itaallanna Diana Di Meo oli äsja läbinud jalgpallikohtuniku koolituse, kui ühtäkki levisid internetiavarustes tema alastipildid. Naine ei tea, kuidas see teoks sai, kuid kardab, et ilmselt häkkis keegi kurjade kavatsustega inimene tema telefoni.

Ajalehe The Sun andmetel lekkisid internetti jalgpallikohtuniku kuumad fotod, kui ka videoklipid. Kuigi kurjategija on tabamata, loodab Di Meo, et piltide avaldaja saab karistada. «Kui ma neid fotosid nägin, siis lukustasin end oma koju ja nutsin kaks päeva,» selgitas Di Meo.

«Keegi oli minu telefoni häkkinud. Ma ei suuda leida muud põhjendust, kuidas need pildid muidu lekkida said,» lisas itaallanna. Muide, Saapamaal on sellise kuriteo eest ettenähtud kuni kuueaastane vanglakaristus.

Di Meo on juuratudeng ning alustas alles hiljuti oma kohtunikukarjääri kodulinnas Pescaras. Kuigi ta on vilenaisena veel roheline, siis tema Instagrami lehel on üle 100 000 jälgija.

«Tänan teid kõiki toetuse eest, sellised kuriteod tuleb avalikkuse ette tuua. Täna olin ohver, homme võib olla selleks keegi sinu lähedane. Tuleb meeles hoida, et kunagi pole ohver süüdi,» rääkis ta sotsiaalmeedias avaldatud videos.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles