Parimad disc golfar´id jätkavad troonil

Postimees Sport
Copy
Vasakult: Raimo Kimmel, Albert Tamm, Kristin Tattar, Mathias Villota, Romet Keskla.
Vasakult: Raimo Kimmel, Albert Tamm, Kristin Tattar, Mathias Villota, Romet Keskla. Foto: Joonas Kreuz

Laupäeval, 29. jaanuaril tunnustas Eesti Disc Golf'i Liit 2021. aasta parimaid sportlasi ja toetajaid pidulikul auhinnagalal. Eelmisel korral parimaks pärjatud sportlased oma kohta ei loovutanud.

Aasta parima meessportlase tiitli pälvis ülekaalukalt Albert Tamm. Tasavägisem oli naissportlase selgitamine – omavahel konkureerisid tugevalt Kristin Tattar ja valitsev Eesti meister Keiti Tätte. Tunnustuse pälvis Kristin Tattar.

«Ma olen lõpuks elus leidnud selle, mis mulle tõelielt rõõmu pakub ja mida ma tõeliselt armastan, nii et see innustabki,» vastas Tattar küsimusele, et mis peale kõiki neid saavutusi ikka veel pingutama motiveerib.

Eelmisel aastal parima seeniorsportlase tiitlit vastu võttes naljatles Raimo Kimmel, et tegemist on a l l e s kolmandaga ning tõeks see osutus – Kimmel pävis ka neljanda aasta seeniorsportlase tiitli. Küsimusele, kas ta teistele üldse võimalust ei anna, vastas ta: «Ikka annan, aga nad ei taha võtta.» Tulev hooaeg näitab, kas ka see peab paika.

Juuniorsportlase selgitamisel oli samuti tihedam konkurents. Omavahel võistlesid Roland Kõur ja Mathias Villota. Nagu ka eelmisel korral, pälvis 2021. aasta juuniorsportlase tiitli Mathias Villota.

Lisaks sportlastele selgitatakse igal aastal välja parim üritus ja parim sündmus. Aasta parima ürituse tiitli võttis Disctroyeri Eesti meistrivõistluste nimel vastu korraldusklubi DAGÖ DG esindaja Romet Keskla. Parimaks sündmuseks hääletati Kristin Tattari edukas USA tuur.

Veel pälvisid Eesti Disc Golf'i Liidu tunnustuse panuse eest Eesti disc golf'i arengusse Merje Põder ja Jako Känd. Lisaks liidu igapäevastes tegevustes kaasalöömisele on nad viimased kaks hooaega korraldanud edukalt EDGL karikasarja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles