Inglise amatöörklubi lõi viie naela eest üheks mänguks käed Brasiilia jalgpallilegendiga

Christopher Krutto
Copy
Roberto Carlos 2006. aastal Brasiilia koondise särgis.
Roberto Carlos 2006. aastal Brasiilia koondise särgis. Foto: SERGIO MORAES/SCANPIX

Brasiilia jalgpallilegend Roberto Carlos tuleb üheks mänguks pensionilt välja ja väljakule Inglismaa amatöörmeeskonna eest. Ja see kõik läks klubile maksma kõigest viis naela.

Nimelt lõi Roberto Carlos käed Inglismaa Beer League'is ehk eesti keelde tõlgituna õlleliigas mängiva Bull in Barn Unitediga. Selles liigas mängivad erinevad tiimid, keda sponsoreerivad kohalikud baarid ja pubid.

Kuidas selline asi teoks sai? Bull in Barn United osales eBay Dream Transferi võistlusel, mille võitja eest tuleb üheks mänguks platsile professionaalne jalgpallur. Osalustasu loosis on kõigest viis naela.

Väidetavalt on detailides juba kokku lepitud ja 48-aastane Roberto Carlos tuleb platsile vahetusmängijana. Kogu tulu annetab eBay heategevusele.

Roberto Carlos on tuttav pea kõigile jalgpallisõpradele. Eduka karjääri jooksul esindas ta selliseid meeskondi nagu Milano Inter, Madridi Real ja Istanbuli Fenerbache. Brasiilia koondist esindas ta 125 korral ja lõi rahvusesinduse särgis ka 11 väravat. Profikarjäärile tõmbas ta ametlikult joone alla 2016. aastal. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles