AMETLIK ⟩ Legendaarne Tom Brady tõmbas sportlaskarjäärile joone alla

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tom Brady.
Tom Brady. Foto: Brian Snyder

Seitsmekordne NFLi meister Tom Brady otsustas sportlaskarjääri lõpetada. Ta lõpetas sellega pikalt kestnud kuulujutud erinevatest võimalustest.

Brady on NFLi ajaloo üks paremaid mängumehi ning vaieldamatult parim mängujuht. Ta mängis kokku NFLis 22 hooaega ning aitas enda koduklubid 243 võiduni.

«Olen alati uskunud, et täielikult Ameerika jalgpallile pühendumata, pole võimalik läbilööki saavutada. Edukus on asi, mida ma aga armastan. 22 aasta jooksul olen ületanud väga paljusid takistusi, mis on lubanud mul end täielikult realiseerida. Kirjutan seda nõnda, sest ma ei mängi enam ühtegi kohtumist. Olen otsustanud elus veel midagi proovida. Kaalusin erinevaid võimalusi, ent tunnen, et nüüd on paras aeg uuele generatsioonile teed teha,» lausus Brady sotsiaalmeedias.

44-aastane Brady on võitnud NFLi finaalmängu ehk Super Bowli koguni seitsmel korral. Ta on nimetatud viiel korral ka finaali parimaks mängijaks ning kolmel korral põhihooaja parimaks.

Tema nimel on ka NFLis hulk rekordeid. Kõige võimsamaks tähiseks on mõistagi kodujooksudeni viinud söötude arv, mida Brady suutis koguni 624. Ta jõudis karjääri jooksul esindana New England Patriotsi ja Tampa Bay Buccaneersi meeskondi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles