Taas võidurõõmu maitsnud Tartu lõpetas nukra seeria

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tartu Ülikooli korvpallurid.
Tartu Ülikooli korvpallurid. Foto: Margus Ansu

Eesti-Läti korvpalli ühisliigas kohtusid omavahel Rapla Avis/Utilitase ja Tartu Ülikooli meeskonnad. Raplas toimunud kohtumises võtsid külalised 83:78 võidu.

Tartu saabus Raplasse üsna nukra seeria pealt, sest viimasest viiest kohtumisest pole suudetud võita ainsatki. Rapla seevastu alistas alles möödunud nädalavahetusel suureskooriliselt Pärnu meeskonna.

Külalised suutsid aga täna lõpuks taas võidurõõmu tunda ning sellele pandi alus kohe avaveerandil. Tartu meeskond kostitas võõrustajaid esimesel neljandikul 33 silmaga ning eduseis paisus 11-punktiliseks.

Kuigi Rapla püüdis initsiatiivi avapoolajal haarata, siis see neil ei õnnestunud. Pikemale pausile mindi külaliste 47:39 juhtimisel.

Teisel poolajal suutsid Rapla mängijad küll oluliselt paremini enda mängu käima saada, ent kahest punktist lähemale enam ei jõutud. Seega ei suutnud Rapla täna kordagi juhtseisu haarata ning pidi lõpuks tunnistama Tartu 83:78 paremust.

Võitjate edukaimana tõi Emmanuel Wembi 19 punkti ja üheksa lauapalli. Adomas Drungilas ja Edmunds Elksnis lisasid 13 silma. Raplat ei päästnud kaotusest ka kaksikduubliga üleplatsimeheks kerkinud Demajeo Willie Wiggins, kelle kontosse märgiti 24 punkti ja 13 lauapalli.

Teised kohtumised:

Rakvere Tarvas - Liepaja 79:86

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles