Vahi alla võetud Manchester Unitedi mängija süüdistused karminesid veelgi

Copy
Mason Greenwood.
Mason Greenwood. Foto: PAUL ELLIS/Scanpix

Möödunud nädalal pidas politsei kinni Manchester Unitedis mängiva 21-aastase ründaja Mason Greenwoodi. Kui algselt süüdistati meest vägivallatsemises ja vägistamises, siis nüüd on nendele lisandunud seksuaalrünnaku ja tapmisähvarduse süüdistused.

Kogu lugu sai alguse, kui Greenwoodi tüdruksõber Harriet Robson tuli möödunud nädalal avalikkuse ette pildi- ja videomaterjaliga, mis õõvastas kõiki. Naine postitas sotsiaalmeediasse pilte enda verisest näost ja verevalumeid täis kätest ning jalgadest. Tal paluti kohe politseisse pöörduda.

Politsei oli aga juba tegudele asunud ning ka neile jõudis informatsioon esialgsetest tõenditest, mis viitasid Greenwoodi vägivallatsemisele. «Võime kinnitada, et oleme vahistanud 20ndates noormehe, keda kahtlustatakse vägistamises ja vägivallatsemises,» teatas Manchesteri politsei toona.

Pühapäeval vahi alla võetud jalgpallur jääb politsei kätesse vähemalt kolmapäevani, kirjutab BBC Sport. Politsei esindaja sõnul uurimine hetkel käib ja naisele pakutakse spetsialisti tuge.

Greenwoodi tegudele on juba mõningad tagajärjed järgnenud. Näiteks on ta eemaldatud populaarse videomängu FIFA viimasest väljaandest ja koostöö palluriga on pannud pausile ka sporditarvete tootja Nike.

Ühtlasi on Greenwood eemaldatud Manchester Unitedi koosseisust ning kuni asjaolude selgumiseni ta meeskonnaga treenida ega mängida ei saa.​

Tagasi üles