Johannes Puusepp sai jääpurjetamise juunioride MMil 4. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Puusepp
Johannes Puusepp Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Poolas Sniardwy järvel peetud DN klassi juunioride ning Ice-Optimist klassi jääpurjetamise maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel sai eestlastest parimana Johannes Puusepp 4. koha.

DN klassis võistelnud Johannes Puusepp (Pärnu Jahtklubi) tegi stabiilselt tubli sõitude seeria, mis regati lõppkokkuvõttes andis talle 40 võistleja seas 4. koha vääriliselt punkte. Martin Aljaste (PJK), kel õnnestus avasõidus esimesena finišisse kihutada, tuli 6. kohale.

Esikahekümnesse mahtusid veel Mihkel Killo (PJK) 13., Rene Riim (Saaremaa Merispordi Selts) 17., Kevin Grass (SMS) 19. ning Gert Skatškov (Jahtklubi Merikotkas) 20. tulemusega. Johanna Saareke (PJK) lõpetas võistluse 30. kohaga ning Eigo Helimets (JK Merikotkas) tuli 32. kohale.

Esikolmiku moodustasid poolakad: esikoha võitis Piotr Gunther, järgnemas Milosz Wojewski ning Konrad Zoltowski.

Noorteklassis Ice-Optimist oli Eesti parim Keith Luur (PJK), kes sai 44 sportlase konkurentsis 11. koha. Rasmus Maalinn (PJK) tuli 21., Dan Talv (PJK) 29. ja Karsten Holter (PJK) 35. kohale.

Võidutsesid taas Poola jääpurjetajad: kuldmedali teenis välja Kamil Cesarski, hõbeda Lidia Bochan ning pronksi Gracja Podziewska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles