Video: Chisora ja Haye läksid pressikonverentsil kaklema

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora
Dereck Chisora Foto: SCANPIX

Münchenis toimunud poksi raskekaalu WBC versiooni tiitlimatšis alistas ukrainlane Vitali Klitško kohtunike punktidega briti Dereck Chisora.

Matš kestis kõik 12 raundi ning Chisora avaldas ukrainlasele isegi rohkem vastupanu, kui eksperdid enne vastasseisu eeldasid. Klitško võidunumbriteks märgiti 118:110, 118:110, 119:111 ning seega läks võit siiski ühehäälselt ukrainlasele.

Matšijärgsel pressikonverentsil tülitses Chisora oma kaasmaalase, nüüdseks karjääri lõpetanud, kuid matši kommenteerinud David Hayega, tüli päädis Haye mänedžeri Adam Boothi verise näoga.

Nimelt mõnitas Chisora Hayed, et too ei saanud eelmisel aastal Vladimir Klitškole üldse vastu ja uuris siis, kas Haye oleks valmis temaga poksima.

Sellest arenes rüselus, millesse olid segatud ka nende kaaskond ja veel mõned pressikonverentsil viibinud inimesed. Pärast jagas Haye hoope Chisora treeneri Don Charlesiga ning lõi meest ka kaamera statiiviga. Seejärel väitsid nii Chisora kui Booth, et neid on klaaspudeliga löödud, Boothil oli otsaees verine haav.

Chisora karjus keset kaklust: «Ma lasen sind maha, ma lasen David Haye maha!»

Lõpuks saabus pressikonverentsile politsei, et tülitsejad lahutada.

Vaata videot!

Täna hommikul pidas politsei Müncheni lennujaamas kinni nii Chisora kui tema treeneri ning nad viidi politseijaoskonda ülekuulamisele, Haye asukoht on politseile teadmata.

Vaata ka pilte pressikonverentsilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles