Maailmakuulus spordiportaal: Drellil on üks peamine miinus, miks ta pole NBA klubide radaril

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Henri Drell.
Henri Drell. Foto: Raul Mee

Paar nädalat tagasi saabus ametlik teade, et Eesti korvpallikoondislane Henri Drell liitub NBA tütarliigas mängiva Windy City Bullsiga. Esimeste mängudega pole ta aga eredalt silma paistnud. 

Tõsi, kui esiti jäi Drell pigem statisti rolli, siis viimases kahes mängus on minuteid tulnud päris korralikult. Läinud ööl müttas ta väljakul 44 sekundit üle 21 minuti, kuid piirdus kahe punktiga. Tiim kaotas 89:104 Raptors 905-le. 

G-Liigas viljeletakse individuaalset korvpalli, mistõttu ei pruugi mängu jooksul tekkida just palju viskevõimalusi. Ja Drell on seni hädas olnud ka tabavusega. Seitsme matši peale on ta väljakult proovinud 20 korral, kuid tabanud vaid 4, sealhulgas kolmeseid 10st 1. 

USA üks suuremaid spordiportaale CBS Sports tegi Drelli tegemistest väikese ülevaate. 

«Eelnevad hooajad profina Euroopas mänginud Drell liitus G-Liigas Bullsi meeskonnaga 18. jaanuaril. 21-aastane eestlane proovib tütarliigas oma aega võimalikult hästi ära kasutada, et 2022. aasta NBA draft'iks olla heas positsioonis,» seisab artiklis. 

«Tõsi, tema nimi pole seni kuskilt draft'i ennustustest läbi käinud. Üks Drelli peamisi nõrkusi on ebastabiilne kaugvise.»

Drelli senised näitajad Bullsi särgis on 11 minutit, 1,6 punkti ja 1,1 lauapalli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles