Pärnu Sadam oli ülilähedal taaskord Kalev/Cramo alistamisele

Christopher Krutto
Copy
Silas Melson.
Silas Melson. Foto: Eero Vabamägi

Eesti-Läti korvpalliliigas peeti täna kaks kohtumist, milles võidu noppisid Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool Maks & Moorits.

Kalev/Cramo pidi jaanuaris tunnistama Eesti-Läti liigas Pärnu Sadama paremust ja Eesti esiklubi ei olnud kaotusest kaugel ka seekord. Veel 25 sekundit enne kohtumise lõppu juhtis Pärnu Sadam veel 78:77, kuid Silas Melsoni täpsed vabavisked 11 sekundit enne lõppu tõid võidu Kalev/Cramole.

Üleplatsimeheks kerkis Kalev/Cramo mängujuht Donovan Jackson, kes viskas 22 punkti. Teda toetas 16 silmaga Kristjan Kitsing.

Pärnu Sadama parimaks kerkis meeskonna kapten Mihkel Kirves, kes kogus 16 punkti. 15 silma lisas Siim-Markus Post.

Õhtu teises mängus alistas Tartu Ülikool 77:62 Tallinna Kalevi. Kuigi avapoolajal jäi peale Kalev, siis viimase veerandi võitis Tartu Ülikool 27:11 ja see tõi neile lõpuks võidu.

Tartu parim oli 18 punktiga Adomas Drungilas. Oliver Suurorg lisas 14 silma. Tallinna Kalevi parim 14 punkti toonud Tadas Pazera. Kahekohalise arvu punktideni jõudis ka 11 silma visanud Joonas Järveläinen.

Kalev/Cramo hoiab 16 võidu ja 2 kaotusega Eesti-Läti liigas kolmandat kohta. 9 võitu ja 9 kaotust saanud Pärnu Sadam on kuues. Tartu Ülikool on 5 võidu ja 12 kaotusega 10. ja Tallinna Kalev 3 võidu ja 15 kaotusega 14. ehk viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles