Hoogsalt alustanud Viimsi pidi kodusaalis tunnistama Läti klubi paremust

Postimees Sport
Copy
Viimsi/Sportlandi korvpalliklubi, viskel kapten Rain Veideman.
Viimsi/Sportlandi korvpalliklubi, viskel kapten Rain Veideman. Foto: Sander Ilvest

Paf Eesti-Läti korvpalliliigas kaotas KK Viimsi/Sportland kodusaalis toimunud kohtumises BK Ogrele 67:74 (19:22, 17:12, 18:26, 13:14).

Viimsi Forus spordikeskuses toimunud kohtumises võitis võõrustaja avapoolaja 36:34, kuid kolmandal veerandajal pani Ogre püsti korraliku viskekontserdi ja võitis selle kaheksapunktilise paremusega. Viimsi enam kaotusseisust välja ei tulnudki ning kaotas mängu lõpus 67:74.

Viimsit vedas 19 punkti visanud kapten Rain Veideman, 15 silma jäi Devin Lee Harrise arvele ja 12 punkti viskas Taavi Jurkatamm. Itaalia esiliigast naasnud Karl-Johan Lips viibis platsil 32 minutit, teenis selle ajaga viis punkti ja noppis kümme lauapalli.

Ogre meestest jõudis kahekohalise punktisummani kolm mängijat: Matas Jucikas (17 p), Ugis Pinete (14 p) ja Rihards Zebergs (11 p). Lauas valitses pea kahemeetrine Kristaps Dargais, kes noppis 19 lauapalli, neist 15 kaitses.

Viimsi on 12 võidu ja seitsme kaotusega punktitabelis viiendal kohal ehk BC Kalev/Cramo ja TalTech/Optibeti järel ollakse paremuselt kolmas eesti klubi, muide ülikooliklubiga on neil kogutud võrdselt 31 punkti. Ogre on kaheksa võidu ja sama paljude kaotustega kaheksandal kohal ning pääseks viimasena play-offi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles