VIDEOD ⟩ «Hullumeelseks» tembeldatud Kriisa vedas Arizona taas olulise võiduni

Postimees Sport
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: Rebecca Noble/Getty Images/AFP/Scanpix

USA korvpalli üliõpilasliigas mängis Kerr Kriisa väga suurt rolli, et Arizona Wildcats alistas kodusaalis 72:63 USC Trojansi.

Esimese poolaja 29:28 võitnud Arizona näitas oma tõelist vaimu mängu teises pooles, kui nende kangelaseks kerkis taas Eesti koondislase Kriisa. Spordiportaali ESPNi artiklis nimetati eestlast koguni piiripealseks hullumeelseks, kes vibutas rusikaid taeva poole ja röökis, et kodupublikut veelgi rohkem mängu kaasa tõmmata.

Kuigi meeskonna suurimaks punktitoojaks kerkis kaksikduubli teinud 19-aastane leedulane Azuolas Tubelis (18 punkti ja 11 lauapalli), siis Kriisa teenis 34 minutit mänguaega, viskas 13 punkti, nende seas ka kolm olulist kaugviset, kuid isikliku punktiskoori avas ta alles teisel poolajal.

«Kui oled madalseisus, siis ei saa minna paanikasse või koju nutma. Teen rohkem trenni, magan ja mängin Fortnite’i. Tahan tagasi ree peale saada,» ütles Kriisa mängujärgselt ja vihjas vabal ajal videomängude mängimisele.

Arizona pole koduväljakul seni tunnistanud ühtegi kaotust ning Trojansi alistamine oli järjepanu teine oluline skalp, sest kaks päeva tagasi alistati 76:66 suurrivaal UCLA Bruins. Nii Bruins kui Trojans on Pac-12 konverentsi liidri Arizona lähimad konkurendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles