Maik-Kalev Kotsar sai endale uue skoorimaia tiimikaaslase

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Trevon Bluiett (viskel).
Trevon Bluiett (viskel). Foto: fiba

Hamburg Towersi korvpallimeeskond teatas, et võistkonnaga liitus mitmekülgne Trevon Bluiett.

Novembris 27. sünnipäeva tähistanud ameeriklane võib tegutseda nii viskava tagamängija kui ka väikese ääre kohal. Mitmekülgsus ongi peamine märksõna, mida Hamburgi tiim uue mängija värbamise järel rõhutas.

«Tal on kogemusi nii G-Liigast kui ka Euroopast. Ta on mitmekülgne mängija, kes suudab mängu laiali tõmmata ning oskab palliga ise olukordi luua. Kaitsemängus on ta õnneks saanud viimasel ajal karastust ka Euroopa stiiliga. Tänu oma suurusele suudab ta katta mitut erinevat positsiooni. Peamine, et ta suudaks harjuda meie stiili ja tööeetikaga,» sõnas peatreener Pedro Calles.

Tiimijuht Marvin Willoughby lisas: «Uus tulija peaks meile igas mõttes mitmekülgsust lisama. Hooaeg on näidanud, et vajame mängijat, kes suudaks mitmel positsioonil tegutseda nii rünnakul kui ka kaitses. Usun, et saame Trevoni oskusi selles osas ära kasutada. Samas lisame rivistusse sügavust.»

198-sentimeetrine Bluiett lõpetas 2018. aastal Xavieri ülikooli. Profikarjääri alustas jänki NBA G-Liigas, kus ta müttas eelmise hooaja lõpuni. Tänavu lõi pallur käed Türgi klubi Istanbuli Besiktasiga, kus õnnestus 13 mängus koguda keskmiselt 6,8 punkti ja 3,2 lauapalli. 

Läbi karjääri on Bluiett pigem olnud punktikütt. Enne Euroopasse jõudmist polnud tal ainsatki hooaega, kus skoorisaak jäänuks alla 10 silma. Naljaga pooleks võib öelda, et Maik-Kalev Kotsarile ilmselt palju sööte ei jagu, ta peab kõvasti ründelauas käima. 

Hamburg vajas täiendust, sest eelmisel nädalal lahkus omal soovil tiimist tagamees Ray McCallum.

Muide, Hamburg pidanuks täna EuroCupi kohtumises võõrustama Panevežyse Lietkabelist, ent mäng lükati Leedu klubi koroonaprobleemide tõttu edasi. Kotsari kodutiimile kulub tihedas graafikus hingetõmbepaus marjaks ära. 

Hamburgi hooaeg jätku reedel Saksamaa liiga matšiga Würzburgi vastu. Postimees näitab kohtumist mõistagi otseülekandes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles