VIDEO Kerr Kriisa sel korral püssi ei paugutanud, ent tüüris tiimi kaunite söötudega järjekordse võiduni

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: Rebecca Noble/AFP/Scanpix

USA korvpalli üliõpilasliigas teenis järjekordse võidu Kerr Kriisa kodutiim Arizona Wildcats. Osariigisiseses duellis alistati võõral väljakul 91:79 Arizona State Sun Devils. 

Pärast üsna võrdselt kulgenud avapoolaega lisas Wildcats gaasi ning libises võõrustajatelt eest. 5.55 enne lõpuvilet oli külaliste edu juba 26-punktiline ja enam põnevaks ei läinud.

Kui nii mõnelgi puhul on tänavu arutletud Kriisa viskevaliku üle, siis läinud ööl saatis meie mees nahkkera korvi poole teele vaid neljal korral. Sopsas üks kolmene. Küll aga leidis ta hästi kaaslasi: 23 minutiga läks kirja viis resultatiivset söötu. Tõsi, mängujuht patustas ka nelja pallikaotusega. 

Väike ohumärk on aga see, et üks fänn püüdis videopilti, kuidas Kriisa poolajapausile minnes oma kätt hoidis. Aga kuna eestlane mängis teisel poolajal 12 minutit, tabas kolmese ja jagas kolm tulemuslikku söötu, võib eeldada, et midagi tõsist ei juhtunud.

Wildcats jätkab suurepärases hoos, kogu hooaja peale on võidetud 22 mängust 20. Konverentsisiseselt hoitakse samuti liidrikohta (10-1). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles