Türgi tippklubi lõpetas Euroliiga liidri muljet avaldava võiduseeria

Karl-Joosep Küngas
Copy
Madridi Reali Pablo Laso.
Madridi Reali Pablo Laso. Foto: ERDEM SAHIN/SCANPIX

Korvpalli Euroliigas lõppes eile Madridi Reali üheksamänguline võiduseeria, kui võõrsil tunnistati Istanbuli Fenerbahce'i 51:66 paremust.

Kui Hispaania kõrgliigas on Real praegu madalseisus ja saanud järjest kolm kaotust, siis Euroliigas ollakse vastupidiselt suurepärases hoos. Järjepanu alistati mitmeid suurklubisid, ent Türgis jäi Fenerbahce neile alistamatuks.

Väga madala skooriga kohtumises pani kodumeeskond enda edule aluse juba avaveerandiga, mis võideti 19:8. Seejuures oldi mõne minutiga 2:8 kaotusseisus, ent neljandik lõpetati 17:0 vahespurdiga.

Kui teisel veerandil suutis Real veel enam-vähem mängus püsida, siis teisel poolajal püsis vahe stabiilselt 15-punktiline ning visketabavusega väga suurtes probleemides olnud Hispaania tippklubi ei suutnud murrangut tuua.

Kuigi Real tunnistas eile kaotust, siis jätkavad nad endiselt Euroliiga liidritena. Hispaania tippklubil on nüüd saldo 20 võitu ja 4 kaotust. Euroliigas viienda järjestikulise võidu teeninud Fenerbahce tõusis 12 võidu ja 10 kaotusega kaheksandale positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles