Kalev/Cramo sai VTB Ühisliigas valusa kaotuse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Donovan Jackson.
Donovan Jackson. Foto: Sander Ilvest

BC Kalev/Cramo teenis VTB Ühisliigas hooaja kümnenda kaotuse, kui põnevas lõpuheitluses jäädi võõrsil 74:78 alla Permi Parmale.

Pärast krobelist algust sai Kalev enda mängu ilusti käima ning avapoolaeg kaotati punktiga (41:40). See oli aga alles sissejuhatus väga põnevaks lõppvaatuseks.

Kolm ja pool minutit enne kohtumise lõppu oli Kalev 70:64 eduseisus ja kõik võtmed nende käes. Kahjuks patustati lubamatult palju pallikaotustega. Pärast kaht kiiret korvi vähendas Parma kaotusseisu minimaalseks.

Poolteist minutit enne kohtumise lõppu tegi Kalevi värskeim täiendus Donovan Jackson kaks valusat pallikaotust ning Parma haaras juba 73:72 eduseisu. Viimastel rünnakutel suutsid kodumeeskonna mängumehed veel viis silma tuua ning kohtumisele pani punkti Marcel Ponitka kaugvise.

Donovan Jackson viskas Kalevi parimana 22 punkti, Silas Melson lisas 15 silma. Võitjate edukaimad olid Adas Juskevicius 16, Mareks Mejeris 14 ja Jeremiah Hill 13 punktiga.

Kalevile oli see kolme võidu kõrvale kümnendaks kaotuseks, millega hoitakse tabelis 9. kohta. Nelja kaotuse kõrvale seitsmenda võidu saanud Parma jätkab viiendal kohal.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles