HRT uus auto ei pruugi vormel-1 sarja alguseks valmis saada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HRT meeskonna esimeseks piloodiks on hindu Narain Karthikeyan.
HRT meeskonna esimeseks piloodiks on hindu Narain Karthikeyan. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas punase laterna rolli täitva Hispania Racingu meeskonna uus vormel ei ole endiselt läbinud turvateste ja seega peab meeskond homme Barcelonas algavast hooaja teisest ametlikust testiperioodist sootuks kõrvale jääma.

HRT uus mudel F112 ei suutnud läbida FIA kohustuslikke ohutusteste. Meeskonna teatel on probleemid nüüdseks siiski lahendatud ja kordustesti läbimisel ei tohiks takistusi tekkida. Kuid uue auto testimiseks jääb HRT pilootidel Narain Karthikeyanil ja Pedro de la Rosal parimal juhul ikkagi vaid üks võimalus – märtsi alguses taas Barcelonas toimuv viimane testisessioon. Tänavune vormel-1 hooaeg algab Austraalias Melbourne’is 18. märtsil ehk vähem kui kuu aja pärast.

Esimesel testisessioonil Jerezis tegi HRT kaasa mulluse hooaja autoga, nüüd otsustati sama stsenaariumi kordamise asemel aga keskenduda arendustööle tehases. Pisut lohutab HRT-d ehk see, et sarnaselt neile on ajahädas ka nende peakonkurent, Marussia meeskond, kes jäi Jerezi testidelt üldse eemale ja sõidab nüüd Barcelonas mulluse autoga.

Homme peaks Barcelona rajal esimest korda avalikkuse pilkude ette veerema ka Mercedese meeskonna uue hooaja mudel W03.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles