Moeshow tõmbas rallimehe WRC tagasitulekule kriipsu peale

Postimees Sport
Copy
Lorenzo Bertelli.
Lorenzo Bertelli. Foto: FREDRIK KARLSSON/imago/Bildbyran/Scanpix

Järgmisel nädalal toimuval Rootsi MM-rallil pidi stardijoonele tulema esimene erasõitja Rally1-auto roolis, kuid itaallasest Prada moemaja võsuke Lorenzo Bertelli peab kauaoodatud võistluse vahele jätma, sest tal tuleb samal ajal osaleda Milano moenädalal ja tegelda oma põhitööga.

Bertelli pidi saama istuda väga vägevasse masinasse, millega Sebastien Loeb võitis jaanuaris Monte Carlo MM-ralli ehk Ford Pumaga, kuid see plaan jääb nüüd katki. Milano moenädala avapauk antakse samal päeval, kui Kesk-Rootsis alustatakse WRC-etapiga.

DirtFish kirjutas, et kui sinu ema on Miuccia Prada, siis tuleb ralliautosse hüppamise asemel aidata pereäri. Kuigi Bertelli on MM-sarjas jäänud pigem statisti rolli, siis Rootsi MM-rallil on ta seni osalenud kuuel korral.

Bertelli osales eelmisel hooajal kahel MM-etapil (Arktika, Safari), 2020. aastal ei teinud ta kaasa ühtegi MM-rallit, 2019. aasta hooajal aga samuti kahel etapil - Tšiili ja Rootsi.

Siiski on lootust Bertellit tänavu WRC-sarjas näha, kuid millises etapil, pole veel teada. M-Sporti esindavad Rootsis Craig Breen, Gus Greensmith ja Adrien Fourmaux. Meeskond praegu meie läänenaabri juures ka testipäevadel. Rootsi MM-ralli peetakse 24. - 27. veebruarini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles