Eesti aerutamisföderatsioon nimetas aasta parimad aerutajad

Postimees Sport
Copy
Georgi ja Albert Orlov juunioride MMil Portugalis, Montemor-o-Velhos, kus Albert saavutas 1000 m distantsi finaalis 8. koha. Tulemus andis talle punktitabeli alusel parima meessportlase ja meesjuuniori tiitli.
Georgi ja Albert Orlov juunioride MMil Portugalis, Montemor-o-Velhos, kus Albert saavutas 1000 m distantsi finaalis 8. koha. Tulemus andis talle punktitabeli alusel parima meessportlase ja meesjuuniori tiitli. Foto: Eesti Aerutamisföderatsioon

Eesti Aerutamisföderatsioon nimetas parimaks meesaerutajaks Albert Orlovi ja naisaerutajaks Elizaveta Fedorova.

Eesti Aerutamisföderatsioon kuulutas välja hooaja 2021 parimad aerutajad. Kuni viimase hetkeni säilis lootus, et seda on võimalik teha traditsioonilisel auhinnagalal. Kahjuks Covid-19 tulenev koroonaviiruse olukord ja nakatumisnäitajate püsimine ei võimalda kontaktset koosviibimist läbi viia. Föderatsiooni juhatuse koosolek kinnitas 2021.a. parimatena:

Albert Orlov (Pirita Aerutamisklubi) – parim mees ja meesjuunior

Elizaveta Fedorova (Narva Vikingid) – parim naine ja naisjuunior

Joosep Karlson (TÜASK) – parim kanuuaerutaja

Georgi Orlov (Pirita Aerutamisklubi) – parim treener, Albert Orlovi juhendaja

Andrei Solovjov (Narva Vikingid) – parim noortetreener, Elizaveta Fedorova juhendaja

Parim keskus – Eesti Spordiselts Põhjakotkas, treenerid Natalja ja Lavren Ošlakovid

Aasta tegu – Siim Peetris, Sindi kärestiku arendamine, Nordic Cup võistluse korraldamine

Eriauhind – Kaspar Sula, pikaaegne Eesti esiaerutaja, tippspordist loobumine 2021

Auhinnad antakse parimatele üle hooaja avastardi raames Tartus. Loodetavasti on selleks ajaks tervisesituatsioon laabunud? Eesti koondislastel on seljataha jäänud töine talvelaager Otepääl, juba eeloleval nädalavahetusel starditakse esimesse veelaagrisse Itaalias, Sabaudias. Senine ettevalmistus on koondise peatreeneri, Koit Põdra, sõnutsi kulgenud töiselt, ees on ootamas hooaja ettevalmistuse võtmeetapp. Tulemas on põnev võistlushooaeg nii kodus kui võõrsil, kaugem eesmärk on Eesti aerutajate taasjõudmine suveolümpiamängudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles