JÄRELVAADATAV Pärnu VK alustas play-off'i Lätis võidukalt

Postimees Sport
Copy

Kolmapäeval võitis Pärnu VK Credit24 Meistriliigas veerandfinaali avakohtumises 3:1 (25:19, 25:21, 22:25, 25:23) Jekabpilsi Luši. Postimees näitas kohtunmist otseülekandes.

Pärnu mängu vedas Markus Uuskari, kes sai kokku 19 punkti, 16 punkti lisas Borys Zhukov ja 12 Bohdan Mazenko. Korduskohtumine toimub 19. veebruaril Pärnus.

Enne mängu:

Põhiturniiril ilusa lõpuspurdiga kolmandaks kerkinud Pärnu vastane Jekabpils sai kuuenda koha. Suvepealinlased võitsid hooajal esimese omavahelise mängu 3:1, teise 3:0.

Avo Keele juhendatav Pärnu on kahtlemata hooaja otsustavate mängude eel oluliselt tugevamaks muutunud, ent kogenud juhendaja ei taha liiga vara hõisata. «Märgid näitavad, et olukord on selline 50-50, Jekabpils on kodus alati vastik vastane,» alustas Keel. «Enda meeskonna osas, siis ega viimased kohtumised sellised ei olnud, kus mängupildiga väga uhkustada saaks, eriti pean silmas 3:2 võidetud mängu Daugavpilsiga. Oleme sellises kohas, et kui on hea päev, siis võime korralikult esineda, aga kõigume siiski veel üsna palju.»

Viimase täienduse Gabriel Cavalcante osas lisas Keel viimaste mängude põhjal: «Kindlasti on tema tulek muutnud meie üldmängu paremaks, ses osas väga vajalik mees. Mõnes asjas olen tema puhul positiivselt üllatunud, mõnes ootasin rohkemat.»

25.-26. veebruarini Tartus peetavale finaalturniirile jõuab kahe võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles