Enesekindel Tänak enne Rootsi rallit: teame, et oleme lumel kiired

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ott Tänak Monte Carlo rallil.
Ott Tänak Monte Carlo rallil. Foto: Romain Thuillier/Hyundai Motorsport

Järgmisel nädalal sõidetakse autoralli MM-sarja hooaja teine etapp, milleks on Rootsi ralli. Ott Tänaku sõnul on keeruline midagi oodata, ent neile meeldib lumel kihutada.

Tänavu sõidetakse Rootsi ralli hoopis teistes tingimustes. Kui varasemalt on kihutatud Kesk-Rootsis Värmlandi lähistel, siis tänavu kolis rallikeskus peaaegu 800 km põhja poole Umeå-sse. Nõnda on rallimeestel keeruline midagi oodata.

«Rootsi ralli on tänavu hoopis teine võistlus, kui me seda varasemalt tundsime. Sestap ei teagi täpselt, mida oodata, ent lumel sõitmist olen alati nautinud. Hyundai meeskonnas saavutasime Rootsi ka enda esimese poodiumi ning sel aastal sarnase edu kordamine tähendaks meile palju,» lausus Tänak pressiteate vahendusel.

Eesti rallimees püüab just Rootsis näidata, milleks ta praeguse generatsiooni masinaga tõeliselt võimeline on. Hooaja esimene etapp Monte Carlos lõppes katkestamisega ning nõnda vajatakse ilusat tulemust.

«Proovime hea tempo leida ning hästi esineda, et see positiivne laeng järgmistele rallidele edasi kanda. Teame, et oleme lumel kiired ning seda tõestas ka eelmisel hooajal saavutatud võit Arctic rallil,» lisas Tänak.

Rootsi ralli sõidetakse 24.-27. veebruarini. Postimehe vahendusel on võimalik kõike jälgida otseblogis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles