VIDEOD ⟩ Kalev/Cramo mängumees osales pealtpanekuvõistlusel ja aitas tiimi tähtede mängu võidule

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kamari Murphy tähtede mängul.
Kamari Murphy tähtede mängul. Foto: Ira Somova/VTB League

Korvpalli VTB Ühisliigas peeti tähtede mängu pühapäev. Pealtpanekuvõistlusel ja Venemaa vs. Maailma staarid kohtumises osales ka Kalev/Cramo leegionär Kamari Murphy. 

Kalevi korvialune jõud heitles Mario Hezonja (Kaasani Unics), Alex Poythressi (Peterburi Zenit) ja Jaron Johnsoni (Saratovi Avtodor) vastu. Murphy teenis kahe pealtpaneku koondskooriks 77 punkti. See oli kõige kehvem tulemus ning teda finaali ei viinud.

Esikoha noppis Hezonja, kes teenis oma viimase soorituse eest maksimaalsed 50 silma. Vaata videost, milliste õhulendudega mängijad publikut hullutasid:

Tähtede mängus alistas võõrmängijate esindus VTB Arenal 129:121 kohalikud staarid.

3 sekundit üle 20 minuti mänginud Murphy panustas võitu perfektse tabavuse juures 10 punkti 9 laupalliga. Üleplatsimeheks tõusis 29 silmaga Hezonja, kes valiti ka kõige väärtuslikumaks mängijaks. Jordan Mickey lisas 28 punkti ja 11 lauda. 

Venemaa tähtede skoor jagunes ühtlaselt. Parim oli 17 silmaga Dmitri Kulagin. Anton Astapkovitš lisas 16, Andrei Vorontsevitš ja Aleksei Šved 15 punkti. 

Muide, platsil käis ka üks Eesti mees. Rain Peerandi vilistas tähtede mängu koos tšehhi  Robert Vyklicky ja venelase Ilja Putenkoga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles