MM-valikmängust eemale jääv Sten Sokk tegi Kreekas võimsa esituse

Karl Mihkel Eller
Copy
Sten Sokk.
Sten Sokk. Foto: Charilaos Trikoupis

Eesti korvpallikoondise mängujuht Sten Sokk tegi Kreeka esiliigasse kuuluva Mesologiou Charilaos Trikoupise eest võimsa esituse, sai hakkama kaksikduubliga ning aitas klubil alistada lähirivaali Tritonase 73:63.

Algrivistusse kuulunud Sokk rassis väljakul mehemoodi, teenis enim mänguaega (40 minutit) ning tema arvele kogunes 14 punkti ja 12 resultatiivset söötu.

Jaanuaris Charilaosega liitunud 33-aastane Sokk on kokku teinud kaasa kolm kohtumist, tema keskmised näitajad on: kaheksa punkti, 12 resultatiivset söötu ja 37 minutit mänguaega. Enne seda kuulus ta Eesti-Läti ühisliigas mängiva TalTechi ridadesse, tegi kaasa 11 kohtumises, viskas keskmiselt peaaegu 26 minutiga 9,3 punkti ja jagas 5,1 korvisöötu.

Charilaos on 15 klubi seas kuuendal kohal, viimasest 11 kohtumisest on võidetud üheksa, kokku on võite kümme. Tritonas on 12 võiduga kolmandal kohal ning kolmel esimesel meeskonnal on 28 punkti, Soku leivaisal aga 26 silma.

Sel nädalal peab Eesti koondis ka MM-valikmänge ning kuigi peatreener Jukka Toijala soovis mängujuhti koondisesärgis näha, siis ei saanud see teoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles