JÄRELVAADATAV ⟩ Leedukate vastu rongi alt välja tulnud Pärnu teenis pronksi

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 meistriliiga (Balti liiga) pronksikohtumises alistas Pärnu võrkpalliklubi 3:2 (25:27, 22:25, 25:14, 25:14, 15:10) leedulaste Gargždai Amber-Arlanga.

Enne mängu:

Poolfinaali kaotas Pärnus 0:3 TalTechile, Gargždai jäi sama skooriga alla Tartu Bigbankile.

Pärnu peatreener Avo Keel ütles, et mõned mängijad polnud oluliseks mänguks kõige paremini valmis. «Kindlasti saame paremini mängida, mõned mehed ei ole lihtsalt võimelised selliseid mänge kõrgemal meisterlikkuse tasemel mängima. TalTechil ei olnud täna väga erilist muret, piisas sellisest mängust, nagu nemad mängisid. Ise ootasin kõvemat lahingut,» sõnas Keel, kes ei jäänud täna rahule ka sidemängijate tegutsemisega, ent kahe ukrainlase (kelle pered kodumaal raskes seisus on) esituse üle ei nurisenud.

«Ja ma ei ütle seda kaastundest, vaid numbreid vaadates – Borissi rünnak ehk ei olnud selline nagu reeglina, aga seal peab rohkem sidemängijate poole vaatama. Ja Bogdani servivigu oli veidi rohkem. Lisaks oli meil kõhuviirusega hädas olnud Silver Maar – aga need kolm meest mängisid enda osa täna välja. Vajaka jäi sealt, kellel muresid ei olnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles