JÄRELVAADATAV ⟩ Tartu ei andnud Balti liiga finaalis Taltechile võimalustki

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 Meistriliiga (Balti liiga) finaalis alistas Tartu Bigbank 3:0 (25:21, 25:16, 25:20) TalTechi.

Enne mängu: 

Tartlased alistasid poolfinaalis  3:0 (25:18, 25:18, 25:15) leedulaste Gargždai Amber-Arlanga, TalTech sai 3:0 (25:21, 25:22, 25:19) jagu Pärnu Võrkpalliklubist.

Tartu meeskonna peatreener Alar Rikberg ütles, et Leedu meeskond mängis nii nagu võis eeldada. «Mingi hetkeni püsisid nad kõigis geimides mängus ja näitasid head võrkpalli, head keskendumist, võimsad nad olid – see oli ette teada. Aga teatud hetkedel suutsime meie oma paremuse maksma panna – pikad pallivahetused, mis tulid meile ja kui alguses üritasime ainult jõuga mõnda asja lahendada, siis lõpuks tuli ka mõistus taha,» kommenteeris Rikberg.

Homse finaali kohta TalTechiga ütles peatreener: «Mõlemad lähevad homme võitlema ja võitma. Finaali pääs ei rahulda meid ja ma usun, et ka neid.»

TalTechi loots Janis Sirelpuu sõnas, et tunneb suurt heameelt üle paljude aastate taas finaali jõudmise üle. «Meie jaoks on see ülikõva sõna, et pääsesime finaali, sest me pole nii kaua seal olnud. Igal juhul mõnus tunne,» alustas Sirelpuu.

«Mulle meeldis täna, kuidas me mängisime, hea kliima oli ja väljakul ei olnud kuus eri persooni, vaid võistkond. Kindlasti on meil homme veel finaalis juurde panna. Ja täna ei olnud suuri ärakukkumisi, mis on varasemates mängudes tihti juhtunud, täna oli selliseid viiepunktilisi mõõnasid vaid korra.»

Ta lisas naerdes: «Mõtlen, mitu korda ma kuskil Final Fouri's üldse mänginud olen – see võiduprotsent on päris hea ja võin päris enesekindlalt homsele vastu minna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles