TalTech noppis Eesti-Läti liigas kohustusliku võidu

Postimees Sport
Copy
TalTechi kapten Tanel Sokk (palliga).
TalTechi kapten Tanel Sokk (palliga). Foto: Tairo Lutter

Paf Eesti-Läti korvpalliliigas toimus teisipäeval üks kohtumine, kus TalTech/Optibet alistas kindlalt 94:62 (25:11, 17:19, 33:17, 19:15) Läti ülikooli esinduse. Eesti klubi jätkab punktitabelis viiendal kohal, vastane langes 11. kohale.

Kuigi Läti ülikool asus kohtumist 6:2 juhtima, siis pärast seda sai Tallinna klubi korraliku käigu sisse, lubas vastastel avaveerandil visata veel vaid üheksa punkti ja võttis veenda 25:11 võidu. Teisel veerandil suutis vastane küll natuke vahet vähendada, kuid üheksast punktist väiksemaks see ei kahanenud. Poolajapausile mindi TalTechi 42:30 juhtimisel.

Kolmas veerand osutus viskekontserdiks, kus võitjas polnud kahtlust. TalTech loopis vastaste korvi tervelt 33 punkti, Läti ülikool vastas 17 silmaga ning enne viimast veerandit tundus mäng tehtud olevat, edumaa oli 18 punkti. Viimasel veerandil andis TalTech rohkem mänguaega vahetusmängijatele, kuid ometi võeti veenev 94:62 võit.

Brandon Reginald Childress sai võitjate poolel hakkama kaksikduubliga, visates 25 punkti ja andes 10 resultatiivset söötu. 18 silma kogus Toomas Raadik, kes noppis ka seitse lauapalli, Tanel Soku arvele jäi 17 punkti. Vastaste mängu vedasid Alberts Putans ja Norberts Strautins, kes viskasid mõlemad 13 punkti.

Sel nädalal on Eesti-Läti liigas kavas veel vaid kaks kohtumist, neljapäeval võõrustab Ventspils Valmierat ja pühapäeval Tallinna Kalev TalTech/Optibeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles