Ringrajasõitja ootamatu WC-paus läks talle maksma 20 000 eurot

Postimees Sport
Copy
Alfred Renauer.
Alfred Renauer. Foto: Eibner Pressefoto/Michael Memmler via www.imago-images.de/Scanpix

Saksamaa ringrajasõitja Alfred Renauer põhjustas Abu Dhabi ringrajal sündmuste ahela, mis läks talle maksma 20 000 eurot. Rajal tualetipeatuseks seisma jäänud võidusõitja suutis võistluse lõpuks siiski võita.

Renauer osales võidusõidul Abu Dhabis, kui keset võistlust tekkis ootamatu looduse kutse. Punase lipuga ajutiselt peatatud võistlusel otsustas sakslane keset rada seisma jääda ja lipsata rajabarjääride taha end kergendama.

Olukord ei jäänud märkamata võistluste juhil ning lisaks määrati talle karistus avalikus kohas urineerimise eest, mille eest Araabia Ühendemiraatides on trahv 20 000 eurot.

36-aastase Renaueri ootamatu WC-paus läks tõesti kalliks maksma, sest karistused järgnesid nii võimudelt kui ka võistluste korraldajalt. Kiire tualetipeatus läks talle maksma koguni 20 000 eurot, millest pool määrati tingimisi.

Renauer esitas vahejuhtumi kohta vabanduse ning nii otsustati trahvinõuet poole võrra vähendada, sellest hoolimata läks WC-paus kalliks.

Samas, kes ei riski, see šampust ei joo. Renauer suutis lõpuks enda juhitud Herberth Motorspordi meeskonnaga võistluse võita, mis oli lohutus pärast rahakoti kergendamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles