Brasiilia vutitähe pöörasel lohutuspeol osales 18 prostituuti

Postimees Sport
Copy
Adriano on eelkõige tuntud ajast, mille ta veetis Milano Interi särgis.
Adriano on eelkõige tuntud ajast, mille ta veetis Milano Interi särgis. Foto: Marco Lussoso/LaPresse/Scanpix

Adriano on endine Brasiilia jalgpallur, kellele ennustati väga säravat karjääri, kuid erinevad probleemid, eeskätt aga isa surmast tingitud alkoholism, ei lubanud tal oma täit potentsiaali realiseerida. Nüüd on tulnud päevavalgele, mis juhtus 2015. aastal, kui luhtus tema üleminek Prantsusmaale Le Havre'isse.

Pidutsemist armastanud jalgpallur pidi Euroopasse naasma Brasiilia klubist Atletico Paranaensest, kuid tehing jäi viimasel minutil katki, sest Le Havre'is vahetus klubi juhtkond.

Ebaõnnestunud üleminek ajas Adriano närvi. Ta lendas tagasi Rio de Janeirosse, kus maksis 18 prostituudi eest tänases vääringus veidi üle 15 000 euro, et nad teda lohutaksid. Ta võttis naised kaasa pööraseks nimetatud erapeole, kirjutab Brasiilia väljaanne Extra.

Adriano isa suri 2006. aastal 14 aastat varem kuulihaava tõttu saadud vigastustesse. Jalgpallur oli siis 24-aastane ning on rääkinud, kuidas jõi kõike, mis kätte sattus. «Vein, viski, viin, õlu.. Olin lihtsalt kogu aeg purjus.»

Tänaseks 40-aastane Adriano esindas klubikarjääri jooksul näiteks Milano Interit. Brasiilia koondises debüteeris ta juba 18-aastaselt ning lõi 48 mänguga igati tublid 27 väravat. Tema karjäär lõppes 2016. aastal.

Adrianot on teiste hulgas kiitnud ka Rootsi legend ja igiliikur Zlatan Ibrahimovic. Ta on öelnud: «Kui ma olin Interis, suutis ta peale lüüa iga nurga alt, keegi ei suutnud teda maha niita ega talt palli võtta. Ta oli täielik loom.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles