Mullune US Openi võitja jäi ahistaja küüsi

Christopher Krutto
Copy
Emma Raducanu.
Emma Raducanu. Foto: Francisco Guasco/SCANPIX

Mullu US Openi võiduga tennisemaailma üllatanud 19-aastane Emma Raducanu jäi ahistaja küüsi, kes suutis isegi välja uurida tema koduse aadressi.

Noor tenniseäss tõusis US Openi võiduga avalikkuse tähelepanu keskmesse ja piiga jäi silma ka 35-aastasele mehele, kes proovis erinevate žestidega neiu tähelepanu võita. Ometi astus ta oma käitumisega üle piiri.

Ahistajal õnnestus selgeks teha Raducanu kodune aadress Londonis ning ta jättis sinna soovimatuid kingitusi, kirjutab uudisteagentuur PA. Näiteks ühel korral kaunistas ta Raducanu esihoovis oleva kuuse jõulukaunistustega. Ta jättis maja ette ka armastuskirju, kuid lõpuks võeti ta vahele eriti alatu tembuga.

Nimelt jäi ta vahele, kui proovis maja eest varastada Raducanu isale kuulunud spordijalatsit. Hiljem sõnas ahistaja, et pidas seda noore tennisisti omaks ja soovis jalatsi endale suveniiriks võtta.

Kohtus määrati talle Raducanu perele lähenemiskeeld, lisaks ei tohi ta külastada ka spordi- ja treeningasutusi, kus 19-aastane valgepallur samal ajal viibib. Lisaks peab ta tegema 200 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd ning ei tohi kaheksa nädala jooksul öösiti kodust lahkuda. Selle täitmist jälgitakse elektroonilise pahkluuvõruga. Raducanu sõnas kohtus, et tundis, nagu «talt oleks röövitud vabadus».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles