Paide Linnameeskond lõi käed PSG noortesüsteemist tulnud talendika poolkaitsjaga

Toimetas Christopher Krutto
Copy
Dominique Simon.
Dominique Simon. Foto: Albert Kerstna/Stuudio24.ee

Mullu jalgpalli Premium liigas pronksmedali teeninud Paide Linnameeskond andis teada, et on löönud käed 21-aastase prantslasest poolkaitsja Dominique Simoniga.

21-aastane Simon mängis viimati Hispaania madalama liiga klubis Navarro CF ja on noortekarjääris esindanud Prantsusmaa tippklubi Paris Saint-Germain,» seisab Paide Linnameeskonna kodulehel.

Dominique Simon: «Olen Paidega liitumise ja oma esimese profilepingu sõlmimise järel väga põnevil. Tegemist on ambitsioonika klubiga ning ma loodan omaltpoolt aidata püstitatud eesmärke saavutada. Soovin tänada kogu staffi ja meeskonnakaaslasi sooja vastuvõtu eest ning ootan juba võimalust Paide fännide rõõmustamiseks!»

Spordidirektor Gert Kams: «Dominique treenis meiega pikema perioodi jooksul juba eelmise hooaja lõpus ja suutis selle ajaga näidata kvaliteeti tänapäevase keskpoolkaitsjana. Tema liitumine toob meie keskväljale sügavust ja konkurentsi. Dominique on hea kooliga mängija, kes suudab end kehtestada nii palliga kui pallita mängus.»

Peatreener Karel Voolaid: «Dominique on korraliku, nii-öelda Euroopa jalgpallikooliga keskpoolkaitsja – taktikaliselt distsiplineeritud, näeb hästi väljakut ning on töökas. Ta mõistis kiirelt meiega treenides, millised on meie mängustiilis keskpoolkaitsjate olulised detailid, mis kinnitas minu jaoks otsust, et vajame seda tüüpi mängijat oma võistkonda. Vaatamata oma prantsuse taustale räägib Dominique väga hästi inglise keelt ja on hea suhtleja. Mul on hea meel, et lõpuks sai korda ka temaga seotud paberimajandus ning Dominique saab nüüd pühenduda sajaprotsendiliselt nii enda kui võistkonna eesmärkide elluviimisele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles