Endine Bayerni mängija jagas detaile tiimikaaslaste peeniste kohta ja tundis nende tüdruksõpradele kaasa

Postimees Sport
Copy
Javi Martinez.
Javi Martinez. Foto: Matthias Koch/Pool/Scanpix

Jalgpalliklubi Müncheni Bayerni endine mängija Javi Martinez andis Hispaania Youtube’i kanalile Mostopapi põhjaliku intervjuu, muuhulgas tulid jutuks tema endiste tiimikaaslaste meheau pikkused. Näiteks arvas ta, et aastatel 2016-19 Bayernis mänginud Renato Sanchese peenis tuleks väljanäitusele panna ning tundis tema tüdruksõbrale kaasa.

Pika usutluse käigus tulid arutlusele mitmed jalgpalliga mitte nii tihedalt seotud teemad. Erilise tähelepanu alla võeti Martineze endiste tiimikaaslaste meheaud. Saadet juhtinud Vicente Ndongo uuris Martinezelt, milline on suurim peenis, mida ta on oma karjääri jooksul näinud.

33-aastane hispaanlane püüdis esmalt vastusest mööda hiilida, kuid pärast pealekäimist avanesid tema jutupaelad. «Mul on olnud palju värvikaid tiimikaaslasi, aga kui peaksin valima ühe, siis oleks see Renato Sanches,» avaldas Martinez praegu Prantsusmaal Lille’s mängiva portugallase nime.

«See peaks olema vaatamisväärsus. Ma ei tea, kas tal on praegu tüdruksõber, aga igatahes tunnen talle kaasa,» ütles Martinez.

Oma osa sai ka praegu Bayernis mängiv Thomas Müller, kui Martinezel paluti avaldada oma arvamust tiimikaaslaste voodielu oskuste kohta. «Ta on hobune. Talle meeldivad hobused ja tal on ka endal päris hea varustus.»

Lisaks tunnistas Martinez, et tähistab suuri võite tavaliselt seksiga ning pahatihti mitte oma tavapärase partneriga.

Video skandaalsest taskuhäälingust (hispaania keeles):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles