Poola koondise peatreener: Eesti publik survestas kohtunikke

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Poola koondise peatreener Igor Milicic.
Poola koondise peatreener Igor Milicic. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis alistas eile õhtul tulises duellis koduplatsil 75:71 Poola. Külaliste peatreener Igor Milicic oli kohtumise järel selgelt löödud.

«Näitasime teisel poolajal iseloomu. Kodupublik survestas kõvasti kohtunikke ja toetas omasid. Võitlesime end mängu tagasi ja meil oli rünnak, et sooritada võiduvise. See oli hea külg. Kõik polnud üdini negatiivne,» ütles Milicic pressikonverentsil. 

«Aga me ei tohiks lasta Eestil võtta 20 ründelauda ja visata ise kolmeseid 40 protsendiga. Niimoodi on raske võõrsil võita. Meil olid lõpus omad võimalused. [Siim-Sander] Vene tabas viske 6 sekundit enne lõpuvilet. Me ei suutnud vastata.

Raske kaotus... Väga raske kaotus! Peame suutma hästi mängida kõik 40 minutit. Siis tekkib suur võimalus õnnestumisteks.»

Ääremängija Michal Sokolowski lisas: «Esimesel poolajal polnud me oma parimal tasemel. See oli kohutav. Kaotasime oma identiteedi. Me ei võidelnud. Me polnud valmis Poola eest end ohverdama. Sellepärast kaotasimegi. Ma ei tea, mis juhtus... 

Trennides võitleme iga palli eest. Võistleme. Täna lihtsalt andsime esimesel poolajal alla. Hiljem oli juba liiga raske mängu tagasi saada. Meil oli lõpus võimalus, aga kaotasime matši esimese kahe veerandajaga.»

Järgmise MM-valikmängus võõrustab Poola esmaspäeval Eestit. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles