PM POOLAS Seda polnud vaja: Rosenthal vigastas mängueelsel treeningul hüppeliigest, loodetavasti kergelt

Ville Arike
, reporter, Lublin
Copy

Reedel MM-valiksarjas Poola üle magusa 75:71 võidu saanud Eesti korvpallikoondis on nüüd juba Lublinis ja valmistub homseks uueks katsumuseks sama vastasega. Mängueelne treening lõppes paraku ehmatusega.

Nimelt astus reedel põhimängujuhi koormat kandnud Märt Rosenthal ühel läbimurdel kellegi jalale ja maandus põrandale. Ta väänas hüppeliigest, kuid sai kohe abi, meditsiinitiim pani valutavale kohale teibi peale ja jääkoti ümber. Veerand tunnikest pärast juhtunut ütles Rosenthal Postimehele: «Tundub, et ei ole eriti hull.» Veel mõni minut hiljem proovis ta teha mõne jooksusammu. Mängupäeva koosseis tuleb teatada täna õhtul ja eeldatavalt lülitab peatreener Jukka Toijala Rosenthali koosseisu.

Mida tuleb homme teha selleks, et uuesti poolakaid võita? «Just rääkisime poistega, et põhiteema on sama. Kui oleme võitluseks vaimselt ja füüsiliselt valmis, annab see võimaluse. Loomulikult taktikalised asjad ka, aga need asjad on esmased. Tallinnas olime võitluseks valmis ja usun, et oleme homme ka,» ütles Toijala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles