CSKA jookseb tühjaks: Donetskis sündinud Venemaa koondislane lahkus samuti tiimist

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Joel Bolomboy.
Joel Bolomboy. Foto: INA FASSBENDER/AFP/Scanpix

Euroopa korvpalligigant Moskva CSKA jookseb Venemaa – Ukraina sõja tõttu mängijatest tühjaks. Viimaste päevade jooksul on võistkonnast lahkunud juba viist meest. 

Esimesena teatas otsusest grusiin Tornike Shengelia. Tema eeskuju järgisid üsna kiiresti ka taanlane Iffe Lundberg, leedulane Marius Grigonis ning sakslane Johannes Voigtmann. Täna lisandus nimekirja Venemaa passiga, kuid Donetskis sündinud Joel Bolomboy.

«Bolomboy lahkus klubist perekondlikel ja isiklikel põhjustel, mis on seotud Venemaa ja Ukraina praeguse olukorra ning võimalike tagajärgedega,» seisis CSKA avalduses.

Identne põhjendus esitati kõigi lahkunud mängijate kohta. Klubi pole täpsustanud, kas tegemist on ajutise otsusega või lõppesid kõik lepingud.

CSKA peaks praeguse seisuga pidama järgmise kohtumise reedel Euroliigas kodus Madridi Reali vastu. Sarja ühisel koosolekul otsustati, et Venemaa klubisid ei heideta üle parda, aga nad peavad vastaseid võõrustama neutraalsel pinnal. Täpsem plaan peaks selguma selle nädala alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles