KHLis mängiva Rooba tulevik on lahtine

Postimees Sport
Copy
Robert Rooba.
Robert Rooba. Foto: Sander Ilvest

Eesti parim hokimängija Robert Rooba kuulub KHLi meeskonna Tšerepovetsi Severstali ridadesse, kuid pärast Venemaa rünnakut Ukraina vastu on paljud võõrleegionärid avaldanud soovi liigast lahkuda. Küsimärgi all on ka Rooba tulevik.

Severstal kohtub homme KHLi play-off’i esimeses ringis võõrsil Moskva Dünamoga. Seetõttu peeti ka pressikonverents, kus Severstali peatreenerilt Andrei Razinilt uuriti ka selle kohta, kas ta on suhelnud leegionäridega kerkinud olukorra kohta. «Jätame kõik need vestlused meeskonna sisse. Mitte ainult leegionäridel – kõigil on olukorra kohta omad mõtted. Me rahustame mängijaid nii, kuidas saame. See olukord jätab oma jälje ja kutid mõtlevad selle asja peale.

Proovime nende mõtteid puhastada, et nad saaksid minna ja keskenduda vaid trennile ja mängudele. Kasutame oma kogemusi, sest oleme hokimängijatena läinud läbi 1998., 2008. ja 2014. aasta sündmused – kõik need kataklüsmid. Proovime oma kogemusi jagada, rahustada mängijaid ja neid süsteemselt vaid hokiks ette valmistada,» vastas Severstali peatreener.

«Mind seob klubiga tööleping, mille tagajärgedeta lõpetamine pole lihtne,» ütles Delfile Rooba, kes sõitis küll meeskonnaga kaasa, ent jääle ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles