JÄRELVAADATAV ⟩ Koroona seljatanud Kotsar ei suutnud Hamburgi võiduni tassida

Postimees Sport
Copy
Maik-Kalev Kotsar (palliga).
Maik-Kalev Kotsar (palliga). Foto: Juergen Schwarz via www.imago-images.de/Scanpix

Eesti korvpallikoondislane Maik-Kalev Kotsar oli pärast põgusat koroonapausi Hamburg Towersi eest taas platsil, kuid ei suutnud leivaisa Bonni Telekom Basketi vastu võidule aidata. Külalised võitsid kohtumise 85:73.

Saksamaa meistrivõistluste mängud on nähtavad vaid Postimehe digitellijatele. Kui sul tellimust pole, saad seda teha SIIN. Kotsari ja Towersi mängude edasise ajakavaga on võimalik tutvuda SIIN.

Kotsar sai kaotusmängus mänguaega 20 minuti jagu ja selle ajaga kogunes ta kontosse 10 punkti (kahesed 4/9) ja 7 lauapalli. Negatiivse poole peale tuleb kanda aga kolm pallikaotust. 

Hamburgi resultatiivseim oli täna Luke Meisner 19 punktiga. Võitjate leeris säras eredaimalt Parker Jackson-Cartwright, kes tõi 22 punkti. Arizona Wildcatsi vilistlane sai ka palju abi, sest kahekohalise punktisummani jõudsid Bonni ridades veel Saulius Kulvietis (14), Jeremy Morgan (13), Michael Kessens (11) ja Javontae Hawkins (10).

Kui Hamburg asub 12 võidu ja 11 kaotusega liigatabeli üheksandal real, siis Bonn jätkab oma imelist hooaega ning on 18-7 saldoga teine.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles