VIDEO Bayerni mängija kaotas kukkumise järel teadvuse, spordidirektor süüdistas intsidendis Kotsarit

Postimees Sport
Copy

Saksamaa korvpalli meistriliigas kohtumises Müncheni Bayerni ja Hamburgi Towersi vahel toimus teisel veerandajal väga ohtlik intsident, mille tagajärjel kukkus teadvusetult põrandale Bayerni mängija Nick Weiler-Babb. Klubi kinnitusel tuli mees peagi teadvusele, ta saab oma käsi ja jalgu liigutada, kuid on jätkuvalt haiglas kontrollis. Bayerni spordidirektor Daniele Baiesi süüdistas aga kukkumises Eesti korvpallikoondislast ja Hamburgi mängumeest Maik Kalev Kotsarit.

Väga karm kukkumine juhtus, kui teisest veerandajast oli mängitud napilt kaks minutit ja Hamburg oli kohtumist seitsme punktiga juhtimas. Weiler-Babb jooksis palliga korvi alla, surus selle pealt, kuid samal hetkel tundus, et Kotsar läks mehele kergelt pihta. Weiler-Babb kaotas tasakaalu, prantsatas põrandale ja kaotas teadvuse.

Bayerni spordidirektor Baiesi ütles poolajapausil, et Weiler-Babb viidi tervisekontrolli. «Ta viidi haiglasse kontrolli. Ta kaotas teadvuse kohe pärast täiesti ebavajalikku kokkupõrget teadvuse. Ta liigutab, ma ei tea, kui tundlik ta praegu on. Hoiame pöidlaid ja loodame parimat,» lisas ta.

Ohtlikus intsidendis nägi Baiesi osalist süüd Kotsaril, kes tahtmatult Weiler-Babbi puudutas. «Nägime midagi sarnast hooajaeelses kohtumises sel samal väljakul. Keegi peab selle eest vastutama. See polnud tahtlik, selge see, aga kui keegi ripub korvi kohal, siis ei minda teda puutuma. Muidu ta kaotab tasakaalu ja kukub raskelt põrandale. Mulle käib närvidele ja olen väsinud sellistest asjadest,» oli spordidirektor resoluutne.

Videointervjuu Bayerni spordidirektori Daniele Baiesiga on inglise keeles.

Poolaja 18 punktiga võitnud Hamburg kaotas lõpuks Euroliiga klubile 75:86. Kotsar teenis 23 minutit mänguaega, viskas selle ajaga kaheksa punkti, noppis seitse lauapalli ja andis kaks resultatiivset söötu.

Kogu kohtumine on järelvaadatav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles