Jevgeni Pljuštšenko peab minema kahele raskele operatsioonile

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Pljuštšenko
Jevgeni Pljuštšenko Foto: SCANPIX

Jaanuaris iluuisutamise meeste uksiksõidus seitsmendat korda Euroopa meistriks tulnud Jevgeni Pljuštšenko peab minema selja- ja põlveoperatsioonile.

Esialgselt pidi Pljuštšenko minema vaid põlveoperatsioonile, kuid uuringutest selgus, et kirurgilist sekkumist vajab ka tema selg, kirjutab lenta.ru.

Pljuštšenko tunnistas ka ise, et käimasoleval hooajal on talle selg mitmel korral muret teinud. Iluuisutäht heidab operatsioonilauale Münchenis, kuid esialgu ei täpsustanud ta operatsiooni aega. Varasemalt on mainitud, et põlveoperatsioonist taastumiseks kulub tal umbes kuus nädalat.

Ühtlasi sai sellega lõplikult selgeks, et Pljuštšenko ei osale tänavustel maailmameistrivõistlustel Prantsusmaal Nice’is, mis alagavad 25. märtsil.

Pljuštšenko on karjääri korral kroonitul kolmel korral maailmameistriks ning lisaks on tal ette näidata kuldmedal Torino olümpiamängudelt. Salt Lake City ja Vancouveri mängudel pidi ta leppima teise kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles