Ukraina jalgpalli rekordinternatsionaal vaikib. Praegune koondislane: ta pole enam meie legend!

Christopher Krutto
Copy
Anatoli Tõmoštšuk Peterburi Zeniti dressides.
Anatoli Tõmoštšuk Peterburi Zeniti dressides. Foto: IMAGO/Revierfoto/Scanpix

Ukraina jalgpallikoondise rekordinternatsionaal Anatoli Tõmoštšuk on Venemaa kõrgliigas mängiva Peterburi Zeniti abitreener. Kui paljud tema kamraadid on Venemaalt lahkunud ja naaberriigi sissetungi teravalt hukka mõistnud, siis Tõmoštšuk pole sõna võtnud.

Tõmoštšuk esindas Ukrainat 144 kohtumises ja lõi koondise eest neli väravat, kuid nüüd on 42-aastase endise tippmängija reputatsioon kahanemas. Praegune koondislane Ruslan Malinovski võttis tema vastu teravalt sõna.

Intervjueerija tõi välja, et mitmed Ukraina treenerid on Venemaalt lahkunud ja küsis siis Malinovskilt, miks Tõmoštšuk ei ole midagi öelnud. «Ma ei tea, peate temalt seda küsima. Mul on seda keeruline kommenteerida, aga see on minu jaoks hämmastav. Ma ei oska tema positsiooni selle olukorra kohta kommenteerida, kuid arvan, et see on vale,» vahendab Segodnja Bergamo Atalanata poolkaitsja sõnu.

«Fakt on see, et ta ei ole enam Ukraina jalgpalli legend ja see on 100 protsenti tõsi. Neil päevil on kõik tema teod riigi eest juba unustanud,» jätkas Malinovski karmilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles