Plakatiskandaali sattunud Nõmme Kalju vabandas (3)

Postimees Sport
Copy
Foto: Kalju FC/Facebook

Mõned päevad tagasi Vladimir Putini vastase plakati staadionil näitamisest keeldunud Nõmme Kalju avaldas sotsiaalmeedias vabanduse.

«Nõmme Kalju klubi, meeskonna ja fännirühmituse ühispöördumine! Anname ühiselt teada, et oleme rahu, vabaduse, Ukraina ja mis kõige tähtsam, Eesti ja Eesti jalgpalli poolt.

Segadus plakatiga oli meile heaks õppetunniks ning saame vigadest õppides palju targemini edasi minna. Vabandame tekkinud segaduse eest ning kinnitame, et ükski Kaljuga seotud persoon ei tolereeri sõda. Kalju toetab Ukraina inimesi ja me seisame üheskoos nende eest alati ja lõpuni.

Siit edasi läheme me koos, nii nagu me oleme seda aastaid koos teinud, koos tiitleid ja karikaid võitnud, koos pool euroopat läbi sõitnud, koos õlg, õla kõrval seisnud nii heas kui halvas, alati kõik koos!

Homme sõidame me kõik koos Paidesse, kus Premium liiga teises voorus ootab meid lahing Paide Linnameeskonnaga.

Kogu piletitulu annetatakse Ukraina sõjas kannatavate inimeste heaks.

Nõmme Nimel, Kalju Eest - Slava Ukraini!» seisis postituses.

Plangul seisis inglise keeles: «Venemaa inimestele! Väike hull oma pompoosses punkris ei vääri teie lojaalsust.» Eesti jalgpalli liidu (EJL) arendusdirektor Mihkel Uiboleht rääkis Postimehele, et Kalju fännid pöördusid enne kohtumist nende poole ja uurisid, kas sellist plakatit võib kasutada. EJL andis selleks rohelise tule, kuid Kalju ei lubanud siiski plakatit staadionil näidata. Lõpuks panid fännid selle püsti aia taha.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles