Chelsea fännid karjusid Ukraina toetusminuti ajal Abramovitši nime

Christopher Krutto
Copy
Londoni Chelsea fännid.
Londoni Chelsea fännid. Foto: CRAIG BROUGH/Scanpix

Londoni Chelsea jalgpalliklubi fännid on Vene oligarhist omanikule Roman Abramovitšile ülimalt tänulikud, sest just tema rahalaevad aitasid nad kõige teravamasse tippu. Ometi suutsid nad klubi müüki pannud mehe toetuseks valida väga kehva aja.

Nimelt otsustasid Chelsea fännid karjuda Abramovitši nime vahetult enne liigakohtumist Burnleyga, kui klubid ja fännid pidid minuti jooksul näitama oma solidaarsust Ukrainaga.

Aktsioon on teeninud laialdase hukkamõistu ja seda kritiseeris ka klubi peatreener Thomas Tuchel. «See ei olnud hetk, millal sellist asja teha. Kui näitame solidaarsust, siis näitame solidaarsust ja peaksime tegema seda kõik koos,» rääkis Chelsea loots.

«Me põlvitame koos. Kui keegi tähtis inimene meie klubist või mõnest teisest sureb, siis näitame leinaminutiga oma austust. Sellised hetked ei ole teiste sõnumite andmiseks, need on austuse avaldamiseks.»

«Teeme seda Ukraina jaoks, teist arvamust selle kohta ei ole. Nad on meie mõtetes ja saavad meilt tuge. Peaksime klubina koos seisma,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles